produse de patiserie si cofetarie, producator ambalaje din carton

Produse patiserie si cofetarie

Printr-un program investitional sustinut, in paralel cu marirea numarului de clienti traditionali, firma a inceput negocierile de colaborare cu cele mai mari retele de hypermarket-uri. Astfel produsele care poarta marca "MARIA" pot fi gasite in reteaua magazinelor "METRO CASH&CARRY" si "AUCHAN" existand perspective de colaborare in viitorul apropiat si cu alte retelele.

Diversitatea si calitatea produselor noastre este asigurata de masini de ultima generatie asistate electronic, care permit realizarea unei game variate de produse intr-un timp foarte scurt.

Spatiile de productie au fost concepute plecand de la noile norme si cerinte comunitare urmand sa asigure conditii de productie, depozitare si livrare net superioare celor actuale, acest lucru fiind garantat de utilizarea unor tehnologii de ultima ora in domeniul constructiilor, climatizarii interioare si conditiilor de igiena alimentara.

Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, datorita respectarii termenelor de livrare, a colaborarii apropiate cu fiecare client, a folosirii de materii prime de cea mai inalta calitate firma MAL GROUP si marca sa "MARIA" si-au castigat un renume pe piata interna si speram in curand si pe cea internationala.