produse de patiserie si cofetarie, producator ambalaje din carton

Prezentare MAL GROUP Srl CRAIOVA

MAL GROUP Srl a fost infiintata in anul 2000 cu capital privat principalul obiect de activitate fiind productia alimentara- productia de fursecuri si prajituri dry.Evolutia pietei de desfacere a impus dezvoltarea activitatii de creatie si productie. Daca la inceput oferta firmei cuprindea doua tipuri de fursecuri, odata cu trecerea timpului si datorita unui sustinut program investitional firma noastra a venit in intampinarea cerintelor pietei printr-un numar de peste 40 de tipuri diferite de fursecuri si prajituri ce poarta marca "MARIA", caracterizate printr-un aspect si o calitate deosebita. Toate acestea au permis firmei noastre sa cucereasca un important segment de piata.

Diversitatea si calitatea produselor noastre este asigurata de masini de ultima generatie asistate electronic, care permit realizarea unei game variate de produse intr-un timp foarte scurt.

Odata cu dezvoltarea productiei s-a dezvoltat si logistica firmei. Datorita faptului ca in portofoliul de clienti se afla firme din toate regiunile tarii, parcul auto este format din autoutilitare specializate in transportul in cele mai bune conditii de igiena si siguranta a produselor noastre.

Toate acestea coroborate cu aderarea tarii noastre la UE si la normele comunitare privind siguranta alimentului, au dus la demararea in a doua jumatate a anului 2006 unui vast si ambitios proiect investitional de construire a unui nou spatiu de productie. Noua facilitate de productie a fost conceputa plecand de la noile norme si cerinte comunitare urmand sa asigure conditii de productie, depozitare si livrare net superioare celor actuale, acest lucru fiind garantat de utilizarea unor tehnologii de ultima ora in domeniul constructiilor, climatizarii interioare si conditiilor de igiena alimentara. Aceasta noua facilitate de productie permite firmei obtinerea standardului de calitate SR EN ISO 9001:2001 si garanteaza implementarea sistemului de siguranta alimentara HACCP.

Programul investitional care s-a derulat inca de la infiintare a dus si la aparitia unei noi fabrici si al unui nou obiect de activitate : producerea ambalajelor din carton.

MAL GROUP produce atat ambalaje clasice (boxuri americane), cat si ambalaje cu forme constructive sofisticate (cu autoformare), care se apropie de statutul de cutii de prezentare. De asemenea, sistemul flexografic de tiparire de care dispune fabrica permite tiparirea cutiilor din carton ondulat, natur sau albit, in doua culori distincte, existand si posibilitatea executarii unui raster de inalta rezolutie.

Principalele atuuri cu care firma a reusit sa patrunda pe piata ambalajelor de carton sunt: promtitudinea livrarilor, seriozitatea manifestata fata de fiecare client precum si experienta acumulata de-a lungul activitatii, care se reflecta in garantia calitatii produselor oferite.

Volumul vanzarilor este in continua crestere datorita faptului ca MAL GROUP ofera clientilor sai produse de calitate, o deservire flexibila si rapida, precum si o gama de servicii cuprinzand consultanta si proiectare in domeniul ambalajelor.

Incepand cu luna octombrie 2013 sectia noastra de ambalaje din carton beneficiaza de statutul de unitate protejata conform legii 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap