produse de patiserie si cofetarie, producator ambalaje din carton

Ambalaje din carton

Programul investitional care s-a derulat inca de la infiintare a dus si la aparitia unei noi fabrici si al unui nou obiect de activitate : producerea ambalajelor din carton.

MAL GROUP produce atat ambalaje clasice (boxuri americane), cat si ambalaje cu forme constructive sofisticate (cu autoformare), care se apropie de statutul de cutii de prezentare. De asemenea, sistemul flexografic de tiparire de care dispune fabrica permite tiparirea cutiilor din carton ondulat, natur sau albit, in doua culori distincte, existand si posibilitatea executarii unui raster de inalta rezolutie.

Principalele atuuri cu care firma a reusit sa patrunda pe piata ambalajelor de carton sunt: promtitudinea livrarilor, seriozitatea manifestata fata de fiecare client precum si experienta acumulata de-a lungul activitatii, care se reflecta in garantia calitatii produselor oferite.

Volumul vanzarilor este in continua crestere datorita faptului ca MAL GROUP ofera clientilor sai produse de calitate, o deservire flexibila si rapida, precum si o gama de servicii cuprinzand consultanta si proiectare in domeniul ambalajelor.

Incepand cu luna octombrie 2013 sectia noastra de ambalaje din carton beneficiaza de statutul de unitate protejata conform legii 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap

Arhivare, birou, curierat Autovehicule, piese Bauturi Chimice, plastice, cauciuc
Comert cu amanuntul si cu ridicata Componente industriale Constructii Electronice, electrocasnice
Farmaceutice Industria ambalajelor Lactate Legume, fructe
Mobila Panificatie Produse din carne Restaurante, pizzerii
Sticla, ceramica, portelan Textile, incaltaminte